Dubai Chocolates

  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Koop nu betaal later met Klarna *

Algemene Voorwaarden van Dubai Chocolates

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen via de website dubaichocolates.nl. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

2. Bestellingen

Alle bestellingen via de website zijn onderhevig aan beschikbaarheid. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren om welke reden dan ook, inclusief maar niet beperkt tot productbeschikbaarheid en fouten in de product- of prijsinformatie.

3. Prijzen en Betaling

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. Betaling kan worden gedaan via de beschikbare betaalmethoden op de website. Wij behouden ons het recht voor om de prijzen op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

4. Levering

Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. De levertijden zijn echter indicatief en kunnen variëren. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in de levering.

5. Retouren en Annuleringen

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren en te retourneren. De producten dienen ongebruikt en in de originele verpakking te zijn. Voor meer informatie over ons retourbeleid, verwijzen wij u naar de retourpagina op onze website.

6. Garantie en Klachten

Indien u een defect of probleem met een product ervaart, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen ons best doen om een passende oplossing te bieden, zoals reparatie, vervanging of terugbetaling.

7. Aansprakelijkheid

Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs van het betreffende product. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige indirecte, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten of diensten.

8. Privacy

Wij respecteren uw privacy en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie, verwijzen wij u naar ons privacybeleid op de website.

9. Toepasselijk Recht

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

10. Contact

Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via:

Dubai Chocolates
E-mail: info@dubaichocolates.nl
Adres: Spinding 10, 5431SN Cuijk